Kik vagyunk?

lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

egy új, innovatív módszer

Lorem ipsum

egy új, innovatív módszer

Kik vagyunk?

A Fényközpont Alapítvány tevékenységének szakmai háttérét Várnai Myrtill Adrienne biztosítja, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos, integratív terapeuta, a VMI® és Újrahangolás® módszerek, valamint a Sacralux Meditáció™ megalkotója.

Gyakorlati szakember. Hagyományos pszichológiai módszerek sokféleségét tanulva és alkalmazva azt tapasztalta, hogy hatékonyság szempontjából nézve sokszor kevés az, amivel a hagyományos pszichológia rendelkezik. Úgy érezte, hogy valami nagyon hiányzik az egész megközelítésből.

Amikor a hagyományos pszichológiát ötvözni kezdte a keleti szellemi-lelki tudománnyal, valamint a kvantumfizikai kutatások eredményeivel, megformálódott a megoldás is.

Előbb felnőttek számára, utána gyermekek számára kezdett foglalkozásokat tartani.

Megakadt szorongások, viselkedésproblémák, idegrendszeri éretlenségek kezdtek megoldódni. A gyermekek és szüleik is felszabadultak lettek.

Azt tapasztalta, amire mindig is vágyott, hogy végre különösen hatékonyak lettek a kezelések. Azt mondja: „Nemcsak egyről a kettőre léptünk az ügyfelekkel, hanem nagyon hamar egyről a hatra is eljutottunk.”

Missziója az, hogy

  • minél több ember jusson hatékony segítséghez,
  • minél több szakember kezében legyenek hatékony eszközök a segítéshez,
  • a szülők eszközöket kapjanak gyermekneveléshez.

A Fényközpont Alapítvány gyermekszakkör-vezetői és szülőifoglalkozás-vezetői szakképzett trénerek.

Szakkörrel kapcsolatos információk, helyszín, díjak, kapcsolat.

A szakkör hetente egyszeri, 45 perces alkalmat jelent. A szakkör indítása minimális jelentkezési létszámhoz kötött, ez 5 fő/csoport. A csoport maximális létszáma 8 fő. A csoport feltöltése jelentkezési sorrendben történik.

A szakkör pontos helyszínéről, időpontjáról az adott intézménnyel (iskola, óvoda) kötött együttműködési megállapodás után küldünk tájékoztató emailt. Elsődleges helyszín maga az intézmény, másodlagos pedig az intézményhez közeli művelődési ház. 

A szakkörök tervezett időintervalluma hétfő – péntek, délután 14.00-18.00 között lesz, korcsoportok szerinti beosztással.

A szakkör díja: 4 alkalmas bérlet ára: 20.000 Ft, ahol a gyermeknek 6 hét áll rendelkezésére, hogy 4 foglalkozáson részt vegyen, tekintettel az előre nem látható körülményekre (betegség, egyéb elfoglaltság).

A szakkör díja utólag, a bérlet lejártát (4 alkalom vagy 6 hét) követően kerül online formában kiszámlázásra. A díjbekérő határidőn belüli teljesítése a feltétele a jogosultságra ahhoz, hogy a gyermek további foglalkozáson részt vegyen.

A szakkör felépítése igazodik az adott év tanrendjéhez, azaz június végéig fog tartani.

Az évközi szünetekre ,,napközi jellegű, egész napos, önismereti, motivációs, felzárkóztató táborokat tervezünk, erről később tudunk részletekkel szolgálni.

Ezek mellett a szakkör időtartama alatt rendszeres lehetőséget biztosítunk szülői, családi konzultációra, ahol szeretetteljes tájékoztatást tudunk nyújtani a gyermekkel kapcsolatos észrevételekről, szakköri ,,munkájáról”, valamint a felmerülő kérdéseket is megvitatjuk.   

A konzultációra való jelentkezésről, részleteiről, hamarosan elérhető információkkal tudunk szolgálni a weboldalon.

A szakkört vezető tréner adatait (név, telefonszám, email cím) szintén az adott intézménnyel megkötött megállapodás után, a tájékoztató emailben kerül átadásra, akit bármilyen, szakkörrel kapcsolatos kérdésben keresni tudnak.

Szülők, nagyszülők részére szóló tréninggel kapcsolatos információk, helyszín, díjak, kapcsolat

A foglalkozások tervezett tematika alapján kerülnek megtartásra, a következő módon: igazodva a gyermekek szakköri tematikájához, 10 hónapos vázlat alapján jelöljük ki az aktuális témákat.

A tervezett témák folyamatosan bővülhetnek, változhatnak, az igényeknek és a felmerülő, nagyobb rétegeket érintő, megoldásra váró problémák tükrében. A foglalkozások 3 hetente kerülnek megrendezésre, időtartama 4 óra (20 perces szünettel). 

A foglalkozások tervezett időpontja elsődlegesen szombatonként délelőtt 9.00-13.00 között; másodlagosan péntekenként 16.00-20.00 között.

A tréning megtartása minimális jelentkezési számhoz kötött, ez 5 fő. Egy tréningen a résztvevők száma maximálisan 12 fő, aminek alapja a jelentkezési sorrend.

A tréningekre a weboldalon található Jelentkezési űrlap kitöltésével, valamint a foglalkozás kezdetéig – az előre egyeztetett módon (utalás, helyszíni fizetés) megtörtént, teljesítés után lesz meg a jogosultság.

A tréning díja: 20.000 Ft / alkalom.

A tréning pontos helyszínéről, időpontjáról az adott intézménnyel (iskola, óvoda, művelődési ház) kötött együttműködési megállapodás után küldünk tájékoztató emailt. Elsődleges helyszín maga az intézmény, ahol a szakköri foglakozások zajlanak, másodlagos pedig az intézményhez kötött művelődési (közösségi) ház. 

A foglalkozást tartó trénerünk elérhetőségét (név, telefon, email cím) a jelentkezést követően tudjuk email formájában megküldeni.

Lemondási feltételek: a tréning kezdési időpontja előtt 48 óráig lehetőség van a lemondásra, azzal a lehetőséggel, hogy a befizetett tréning díj, jogosultságot ad egy következő, szabadon válaszható trénigen való részvételre.

Hogyan lehet jelentkezni?

A szakkörökre, foglalkozásokra a weboldalon található Jelentkezési űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

További információ:
E-mail: alapitvany@vmavmi.hu
Telefonszám: +36 30 508 6063

Scroll to Top