InspireRise®

Megoldások vezetőknek, cégtulajdonosoknak

Vezetői és cégtulajdonosi tudásépítés a mai kor kihívásaihoz illeszkedve

6 alkalmas workshop

Készen állsz, hogy te mutasd az utat? Tapasztald meg a pszichológia és a szellemi-lelki szemlélet gyakorlati hatásait, és élvezd az eredményeit a saját- és vállalkozásod életében!

Mi az egyéni boldogság egy fejlett gondolkodású tulajdonos/vezető életében?
 • ha nyugodt, haladó, kiteljesedett életet élhet prosperáló, jól működő cég keretén belül – egészségesen (!)
 • amikor üzleti álmai és magánéleti harmóniája együtt valósul meg
 • amikor az emberi értékeket és tehetséget szem előtt tartva, értéket képviselve működteti a vállalkozást/szervezeti egységet
 • önmagában kiteljesedve, magabiztosan vezeti kollégáit
 • képes megújulni, új célok felé vezetni a vállalkozást/szervezetet
Az egyensúly a kulcs!

A jövő az emberközpontú gazdaságé és a kulcs a valódi work-life balance megteremtése. Ha azon kevesek közé tartozol, akik hisznek abban, hogy ők maguk lehetnek a változás és cégük fejlődésének generátorai, akkor jó helyen jársz!

Maradjon fókuszban az ember! A mesterséges intelligencia, az automatizált rendszerek remek támogató eszközök lehetnek vállalkozásod megerősítéséhez. Viszont, ha ezek jelenléte túlságosan meghatározóvá válik, elveszik az ember, felborul az egyensúly. A vállalkozás lelke maga az ember!

Tudtad, hogy személyes „sorskönyved” meghatározza a céged működését, fennmaradását és gazdagságát?

Sok ezer zseni él és hal meg anélkül, hogy felfedezte volna önmagát, emiatt nem tudta kiaknázni mindazt, ami benne rejlett. Ezáltal élete beteljesületlen, sodródó, vesztes vagy banális lett.

Írd meg most a győztes sorskönyvedet, önmagadért és vállalkozásod gazdagságáért!

Az életben 3 fő feladatunk van:

1. felismerni, mire születtünk
2. felnőni (fejlődni) a feladathoz
3. elérni a kitűzött célokat testileg és mentálisan egészségesen

Magasabb tudatossággal,  a gondolatok átrendezésével a vállalkozásfejlesztés új fejezete nyílhat meg számodra. Amilyen tudatszinten vagy, olyan szinten működik a vállalkozásod is.

Elhiszed, hogy számtalan fal, amelybe eddig beleütköztél, nem szükségszerű, ha egy magasabb szinten működsz? Ha nyitott vagy rá, mi megmutatjuk neked, milyen az a tudatos működési mód, ahol nincsenek falak és útvesztők, ahol szabadon szárnyalsz a kreativitásban és feltárul előtted a korlátlan lehetőségek tárháza!

Kinek ajánljuk?

Egyedülálló, vezetői akadémiai kurzusunkat ajánljuk mindazon vezetőknek, tulajdonosoknak, akik többet akarnak az élettől, mint átlagos módon irányítani a munkatársakat, és a legtöbbet akarják kihozni maguk vezetői képességéből és cég(ük) szunnyadó potenciáljából!

Vállalkozást indítanál? Akkor ne hagyd ki annak a lehetőségét, hogy már a kezdetektől tudatos, intuitív, etikus cégvezető lehess!

Ha az átlagos vezetői működést meghaladva másképp gondolkodsz, ha tiszteled munkatársaidat, ha te is formálni akarod a világot és példát mutatnál egy magasabb tudatszintű vezetéssel, akkor ez a workshop sorozat neked szól!

Várjuk azokat, akik:

 • alkotni szeretnének cégükben és nem küzdeni (akár a fennmaradásért, akár a munkatársakkal)
 • vállalkozói/vezetői/tulajdonosi minőségüket, tevékenységüket hivatásuknak érzik, vállalkozásukat szívből, lelkesedéssel indították el
 • akik tudatos, felelősségteljes vezetőként kívánnak működni, beleállva a közösség iránti felelősségvállalásba is
 • akik értéket teremtve szolgáltatnak, alkotnak

Ki tartja?

Várnai Myrtill Adrienne vagyok – klinikai szakpszichológus, szervezetfejlesztő, közgazdász, a VMI® módszer megalkotója, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója – az InspireRise® csapat szakmai vezetője és szupervizora. Ami a vállalkozás és a vezetői lét mély pszichológiáját illeti, sok mély tapasztalattal, valamint új ismerettel rendelkezem.

Kerestem, kutattam a vezetők és vállalkozók számára megfelelő utat és eszközöket, hogy a mostani meglehetősen furcsa, – adott esetben nehéz – gazdasági és társadalmi környezetben a hozzám fordulók milyen érthető, emelő értelmezést és eszközöket kapjanak ahhoz, hogy vállalkozásuk talpon maradjon, sőt prosperáljon, mi több, vezetőként, tulajdonosként harmóniába kerüljön a személyes és üzleti élet.

Megvan a technológia, megoldás, erre invitállak most.

Ez az első nyilvános debütálás a témában, melyet gyakorlati alapon évek óta fejlesztettem és kipróbáltam munkatársaimmal együtt, egyéni és kiscsoportos keretek között.

Az átadott tudásanyag és metódus kiválóan rendszerezett, többszörösen kipróbált és nagyszerűen működik, választ és eszközt ad a mostani gazdasági és társadalmi korszak kihívásaira oly módon, hogy a vezető/tulajdonos is végre harmóniába kerül.

Problémát jelent a vezetői elszigeteltség is. Kivel osszam meg? Kit keressek? A hagyományos segítői formulák eszköztára kevésnek bizonyul, társak, barátok kevesek, magénéleti kapcsolódásokat olykor megterheli a vezetői szerep.

Itt nemcsak a szakmai válaszokat és egyedi fejlődésedet kapod meg, hanem személyre szabott segítséget és azonos életfilozófiát valló üzleti kapcsolódásokat, közösséget.

Sajnos olyan időket élünk, hogy az élet eseményei – ha nem tanultuk meg helyesen kezelni – vagy elpusztítanak, vagy megerősítenek. Ezek kezeléséhez aduk értést, eszközöket a vállalkozóknak.

Nézz rá a vállalkozásodra egy pszichológus szemével és lásd az elakadásaid. Gyere tovább velem és találd meg saját- és vállalkozásod fejlődésének útját!

Mit fogsz tapasztalni, ha részt veszel?

 • munkádat nem tehernek éled meg, hanem kihívásnak, majd szabad önkifejezésnek, melyben egyediséged, kiválóságod végre megnyilvánulhat
 • amit itt megtanulsz, átviszed személyes életterületeidre, kapcsolataidra, magánéletedre, mely még jobbá válik, illetve, ha nem működött jól, rendeződni, fejlődni fog
 • stresszt jól kezelő/jóval kevesebb stresszel működő vezetővé válsz
 • megtalálod a hangot a munkatársaiddal
 • megtalálod vezetői mibenlétedben hivatásodat, küldetésedet, és azt a vezetői módot, mellyel cél érsz el
 • a közös tevékenységünk során rátalálsz életfeladatodra (és küldetésedre), arra a módra, hogy miként tudsz egyedit és értéket adni (és az utókorra hagyni) embertársaidnak és az emberiségnek
 • rájössz arra, hogy milyen képességek birtokában születtél, és miért pont ezeket kaptad. Rájössz, hogy ezzel mi a teendőd, lehetőséged, feladatod, és hogyan tudsz kibontakozni, bőséget hozó teremtésbe fordulni
 • hogyan lehet lélekkel is vezetni, és ha szeretnél, hogyan lehet valódi munkatársi közösséget kialakítani – bármilyen területen is dolgozol
 • saját erősségeid képességeid feltárására – akkor is, ha azok a tudattalanban vannak -, és képes leszel ezeket érvényre juttatni bármilyen életterületen: hivatásodban, kapcsolataidban, magánéletedben 

„Az óra ketyeg, az idő múlik, ha nem képzed magad, azzal elutasítod zsenialitásodat”

/Robin Sharma - gyakorlati szervezeti tanácsadó/

Vágj bele még ma, hogy túlszárnyald jelenlegi önmagad!

Új út – InspireRise® - A Megoldás

6 alkalmas vezetői tudásbővítés és eszközhasználat

3 fő cél:
 1. unikális szemléletmód és gyakorlati gondolkodás elsajátítása, ehhez kapcsolódó praktikus eszközök használatának átadása

 2. a jövő az emberközpontú gazdaságé, a kulcs a valódi work-life balance megteremtése. Gyakorlati eszközök, módok elsajátítása

 3.  a vállalkozás finomhangolása a hatékony és eredményes munkavégzéshez: kulcsok, eszközök – hogyan tudod fejleszteni önmagad és a cég alkalmazottainak mentális állapotát

Személyesen vagy online is elérhető valós időben, vagy egyeztetett fix időben visszanézhető.

6 alkalom, 8 izgalmas téma, innovatív és hatékony megközelítéssel, eszköztárral, tudással, annak alkalmazásával!

Mivel kezdünk?

A 6 alkalmas 3 órás képzést egy személyes, 70 perces konzultáció előzi meg. Nem feltétel az elköteleződés! Akkor is várunk, ha csak kíváncsi vagy, esetleg személyes business konzultációt keresel céged vagy saját ügyeidben!

A 70 percben személyre szabottan csak rád koncentrálunk! Bármilyen témát hozhatsz, cég, munka, magánélet, egészség, stressz, stb.

Akkor is fontos, hogy találkozzunk, ha nincs konkrét kérdésed, de szeretnél csatlakozni a vezető képzéshez. Ebben az esetben erre azért van szükség, hogy a workshop tematikába számodra hasznos, személyre szabott elemeket is beépíthessünk.

Dönthetsz úgy, hogy csak erre a konzultációra jössz el, biztosak vagyunk abban, hogy ez esetben is sok új infóval, tudással távozol. Nálunk lehetsz nyitott, megoszthatod gondolataidat, kipróbálhatsz új dolgokat, segítséget kaphatsz egy szakembertől.

Mit csinálunk? Ha nem hozol saját témát, kérdéseket, akkor:

 • átbeszéljük – megformáljuk a személyes és a szervezeti sorskönyvet (győztes sorskönyvet írunk)
 • megtudod, mitől lesz egészséges a szervezet(ed), amiben/amiért dolgozol (megmutatjuk a hozzá vezető utat, hogy a szervezet egészségesen működjön, és fennmaradjon)
 • megértést (a tanfolyamon pedig kulcsot) kapsz a veled dolgozók megismeréséhez és formálásához (cél az együttműködés: tudj te is velük, ők pedig egymással dolgozni).

Ára 30.000 Ft, melyet a 6 alkalmas képzésünkbe beszámítunk.

Ha csak a konzultációt veszed igénybe, akkor a fizetést a helyszínen rendezheted.

A workshop felépítése (6x3 óra)

1. téma:
Új korszakban vagyunk: a BANI világban. Mit jelent ez és hogyan tudom kezelni?

A munkavállalók és akár a vezetők mentális állapotát jellemzi: 

 • szorongás, félelem a jövőtől,
 • bizonytalanság, belső instabilitás,
 • fásultság, kimerültség, depresszió, kiégés,
 • elszigetelődés

Megtanítjuk Neked, hogyan teremtheted meg az egyensúlyt, a harmóniát a csapatodon belül, ebben segít a mi megoldásunk és módszerünk – a REGI®.

2. téma:
A vállalkozás finomhangolása új, innovatíveszközök, modellek segítségével

Tudjuk, hogy – sok esetben – már most is jól megy, de mindig van jobb, mindig van feljebb. Ám ennek hajkurászása sokszor a magánélet rovására megy. A work-life balance felborul. Ezen az alkalmon ezt tesszük helyre: nemcsak önmagadhoz, hanem a cég összes munkatársához megadjuk a kulcsot. Egy új szellemiségű vállalati kultúra alapjait tudod megteremteni az itt megszerzett tudás birtokában.

Eszközök: Tranzakcióanalízis modelljei, Szervezeti tudatskála használata, VMI® (intuíció, célteremtés, megvalósulás)

3. téma:
A vállalkozásom / cégem nem én vagyok, de sorskönyvem a cég sorskönyve is!

Egy cégvezető/vezető sokszor úgy gondolja, hogy a cégét/vezetett csapatát képes tudatosan vezetni, a saját képére formálni vagy a saját gyermekükként kezelni. De a cég/szervezet egy önálló szellemi-lelki szintű egység, és az ott dolgozó emberek összességének mentálhigiénés állapota és csoportdinamikája nagyon nagy mértékben és minden irányban kihat rá. A vezetői tudatos – tudattalan motivációk, dinamikák pedig még erőteljesebben.  Ha ezt megértjük és elfogadjuk, minden egycsapásra megváltozik és végtelen egyszerű lesz fejlődési pályára állni! Ezen az alkalmon saját élményként megtapasztalhatod a VMI® (Vizualizációs Módszer Intuícióval®) módszer hatékonyságát is, és hogy eszközként mikre tudod használni.

4. téma:
Én vagyok minden dolog forrása!

Az önismeretből sosem elég, így teszünk egy kis kitekintést a kapcsolatokra, a kapcsolódásokra: ha szeretnéd, nemcsak a munkatársakra, hanem a családra, párkapcsoltra, barátokra is. Modellek szintjén, majd gyakorlatok segítségével megnézed és begyakorlod, mit tehetsz ezen a területen a minőségi kapcsolataidért, az együtt töltött minőségi idővel, játszmamentesen.

5. téma:
A tettek hangosabbak minden szónál!

Megérted és megtanulod, hogyan tudod befolyásolni a környezetedet és megteremteni azt, amire te magad és a csapatod is vágyik. Lesz benne egy kis elmélet és sok-sok gyakorlat, amellyel a mindennapokba átültetheted, hogyan használhatod a Tranzakcióanalízist egy magasabb, tudatosabb szinten annak érdekében, hogy újra egészséges önbizalom, hit és rend legyen a munkatársaid körében. Közben a szorongás és bizonytalanság helyét átveszi a stabilitás, a tudatos cselekvés, a döntéshozatal és a felelősségvállalás.

6. téma:
Motiválás? Nem! Inspirálás!!!

A motiváció kora lejárt. A pusztán anyagi, vagy erkölcsi motiválás nem elegendő már a munkahelyi kollektíva egyben tartására.  A munkaerőmegtartás kulcsa egy inspiráló munkahelyi légkör megteremtése. Ezen alkalommal megtanulod, hogyan tudod biztosítani, hogy „jó a cégedhez tartozni – értéket teremteni.”   Melyek lehetnek és hogyan lehet a szervezet inspiráló céljait elérni (tudatosság, kreativitás és a proaktivitás). Inspirációs booster workshop bemutató.

7. téma:
Győztes akarsz lenni? Így tudsz tenni érte!

Egy cég sikeressége azon is múlik, hogy a cégvezető milyen Sorskönyvvel rendelkezik: győztes vagy vesztes? Azt gondolhatjuk, a múlton nem lehet változtatni, pedig igen! Felnőtt fejjel is átírhatjuk a gyermekként megalkotott sorskönyvünket, ez egyszerűbb, mint gondolnád! És ha már itt tartunk, szabadulj meg a ’Gátló parancsok’-tól és azoktól a ’Driverek’-től is, amelyek blokkolják a boldogságodat, sikereidet. Mindezt a VMI® segítségével. Ha Te megírod Győztes sorskönyvedet, a cég is azzá tud válni.

8. téma:
Unikális gondolati mátrix – a korlátlan fejlődésért, bőségért!

Foglalkozunk azzal, hogyan tudsz új fókusszal kikerülni a környezet általi döntési mátrixból és a saját rendszeredet megteremteni magadnak ahhoz, hogy a saját magad által eddig is magasra emelt mércédet is túl tudd szárnyalni.

Jelmondat: A gondolat teremti meg a valóságot! Ezzel fogunk az utadra engedni, hogy tudod, bármi lehetséges, ez csak rajtad múlik!

Nem feltétel a személyes jelenlét! Online az ország bármely pontjáról vagy akár külföldről is csatlakozhatsz hozzánk!

Személyesen: Budapest, 1. kerület Csap u. 6.

Időpontok:

Hamarosan új időpontok lesznek elérhetőek.

Kérjen egyedi ajánlatot!

Még bizonytalan vagy? Semmi gond! 

Hívj minket: 06 70 381 6348

Vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre! 

Scroll to Top