Rólunk

Küldetésünk horizont

Küldetésünk

Várnai Myrtill

Várnai Myrtill

Klinikai szakpszichológus, szervezetfejlesztő, közgazdász,
a VMI® módszer megalkotója
Trénerek

Csapatunk

Az InspireRise® küldetése, hogy:

  • Újra előtérbe helyezze az embert, a munkatársakat a felgyorsult, high-tech és mesterséges intelligencia fókuszú, elszemélytelenedett világunkban.
  • Célunk, hogy támogassuk a vállalatokat abban, hogy a „REGI®” 4 dimenziós versenyelőnyének fejlesztésével és kiaknázásával megalkossák a jövő megoldását, a saját emberközpontú szervezetüket.
  • A munkatársak megbecsülésével, az empátián és bizalmon alapuló, inspiráló munkahelyi légkör kialakításával meg tudják tartani a jó munkaerőt, ezáltal pedig elérjék céljaikat.
  • Abban segítünk, hogy úgy érezzék a munkatársak, hogy jó a vállalathoz tartozni, mert inspirálja őket az a támogató légkör, amelyben a hatékony munkavégzés, a felelősségvállalás és a döntéshozatal által értéket teremtenek.
  • További célunk, hogy elősegítsük a szervezet inspiráló céljainak elérését a tudatosság, a kreativitás és a proaktivitás fejlesztése által.
  • Szolgáltatásainkkal az adott szervezetet abban támogatjuk, hogy ezt az új szellemiségű szervezeti kultúrát megteremthesse, amelyben törődnek a munkatársak mentálhigiénés állapotával.

Várnai Myrtill

Klinikai szakpszichológus, szervezetfejlesztő, közgazdász, a VMI® módszer megalkotója

Várnai Myrtill Adrienne az InspireRise® csapat szakmai vezetője és szupervízora. Klinikai szakpszichológus, szervezetfejlesztő, közgazdász, a VMI® módszer megalkotója. 

Myrtill az elmúlt 40 év tanulmányait és változásmenedzsmentben szerzett tapasztalatát ágyazta be az InspireRise® koncepciójába. Munkája során munkavállalók és vállalati vezetők ezreit támogatta egyéni és csoportos fejlesztések (coaching ülések, tréningek, képzések, pályaorientációs és karrier tanácsadások során, nem utolsó sorban pedig több sikeres projekt lebonyolításában is részt vett piacvezető cégekkel karöltve) kapcsán.

Várnai Myrtill saját tapasztalatát közös összefogással tovább fejlesztette más, HR területen dolgozó szakemberekkel (trénerek, coach-ok, szervezetfejlesztők stb.).

Szakképzett trénereink az élet és a munka világának számos területéről (SSC-BSC, gyártó-termelő vállalat, szolgáltató ipar, közigazgatás-államigazgatási szektor, IT, telekommunikáció, turizmus- és vendéglátás, rekreáció- és egészségfejlesztés, egészségügy- és gyógyszeripar, jogi szféra stb.), érkeztek. Mindannyian dolgoztak vállalati oldalon (HR vezető, pénzügyi vezető, gazdasági vezető stb. pozíciókban) is, ezért tudjuk még hatékonyabban támogatni a cégeket és szervezetüket.

Csapatunk

Vad Szilvia

Vad Szilvia

Szervezetfejlesztő, inspirációs tréner, erőforrás coach, Preventor™

Peredy Gabriella

Szervezetfejlesztő, coach, tréner

Bóka Tünde

Bóka Tünde

Önismeret- és kommunikáció fejlesztő tréner

Kusztos Judit

Kusztos Judit

HR kirendeltségvezető, coach,
Preventor™, tréner

Martinov Laura

Martinov Laura

Tréner, szellemi-lelki life és párkapcsolati coach, Újrahangolás® konzulens, környezetmérnök, fenntarthatósági tanácsadó

Pataky-Bocskai Kata

Felnőtt és gyermek életviteli tanácsadó, önismereti tréner

Kovács Krisztina

Kovács Krisztina

Zenetanár, személyiségfejlesztő és érzelmi intelligenciafejlesztő szakember

Martinecz Beatrix

Martinecz Beatrix

Önismereti, életvezetési és kapcsolati tréner, táplálkozás és életmód mentor

Dr. Dámócziné Nánási Tímea

Dr. Dámócziné Nánási Tímea

Pszichoedukációs Preventor™, Pedagógiai és családsegítő mentor

Scroll to Top